Biciclete pentru copiii Centrului de Plasament Nr2 Buzau

O duminica banala s-a transformat intr-o zi activa pentru copii de la centrul de plasament nr2 din buzau dupa ce in urma cu 3 saptamani a luat nastere povestea unei biciclete pierdute si recuperata de 2 ori ulterior promisa a fi donata unui copil care ar avea nevoie de ea, postarea pe facebook a adus numeroase reactii pozitive iar cei enumerati mai jos au luat parte la aceasta poveste venind cu idei care au dezvoltat si transformat acest subiect intr-unul caritabil, asadar copii din centrul de plasament au fost vizitati duminica aceasta pentru a li se preda lor si apartinatorilor materiale de joaca plus 5 biciclete.

„Pentru prima data am avut ocazia sa aduc un zambet pe chipurile copiilor de la Centrul de Plasament nr 2 din Buzău alături de cei care au licitat pentru Bicicletă.
Tin sa le multumesc celor care s-au implicat, donat biciclete Diacanu ClaudiuCueru Virgil Naziru Georgiana sau au contribuit
cu banutii Lucian Romascanu Ionela Viorela Dobrica din care s-au cumparat articole de joaca pentru copii + Biciclete noi Ionut Sorin Apostu pentru acesti copii minunati.
Va Multumesc pentru experienta si sa speram ca pe viitor sa gasim Buzoieni cu Inima Deschisa, si sa ii invitam sa participe la urmatoarele initiative.”

(Cristian Sirbulescu)

In curtea plasamentului exista un spatiu generos care se poate amenaja un loc de joaca, teren de fotbal, basketball, tenis, badminton etc.

Speram ca cei de la Consiliul Judetean sa se sesizeze in acest caz si sa incerce sa demareze proiecte pentru acesti copii minunati care au nevoie de sprijinul nostru al tuturor.

Dupa aceasta initiativa a luat nastere pagina de Facebook Buzău Oraș cu Inima Deschisă

care isi propune pentru viitor sa initieze alte campanii, strangere de fonduri, haine, jucarii, carti, articole sportive, IT, etc  pentru diverse cauze din judetul/municipiul Buzau.

17 iunie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele