După pesta porcină și gripa aviară ,vine și rândul nostru

După pesta porcină și gripa aviară apare gripa care ucide omul .

O răceală bizară  se răspândește ca focul sălbatic în SUA. Poate e creată în laborator. E răspândită prin chemtrails(moarte pulverizate din avion). Aceeași boală a ajuns și în România (dar la tv  se spune că e „gripă”)? “Virusul misterios” se răspândește ca focul sălbatic , ținând oamenii în pat o lună.

Să fie un experiment ?

Medicii din întreaga țară raportează o creștere a numărului de cazuri în care oamenii suferă de o tuse foarte neobișnuită. Este cauzată de un virus și durează undeva între patru și șase săptămâni  și în unele cazuri, chiar mai mult.

Și dacă nu este un nou virus misterios, ci pur și simplu tuse convulsivă?

Nu ar recunoaște nimeni acest lucru, deoarece ar lovi în ”eficiența” vaccinurilor!

Dr. Gross a declarat pentru CBS DFW că viroza nu are o rezolvare rapidă. Pacienții nu au altă opțiune decât să o lase să-și urmeze cursul, deși unele medicamente pot ajuta la calmarea tusei, într-o oarecare măsură. Pacienții sunt sfătuiți să doarmă destul și să consume multe lichide. Specialiștii în medicina de urgență din Cincinnati au avertizat publicul despre virus, despre care ei spun că a provocat o creștere a numărului de pacienți cu simptome ale tractului respirator superior, cum ar fi tuse, congestie și dificultăți de respirație.

Care este sursa acestui virus? Firește, oricând apare un nou virus ca acesta, aparent de nicăieri, este greu să nu te întrebi dacă ar putea face parte dintr-un experiment . -Sursa facebook: Patriotismul

Ce înseamnă chemtrails ?

,,Tot mai multe avioane care zboară chiar şi la mică altitudine lasă în urma lor  chemtrails, dâre alcătuite din substanţe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. În acest mod, sunt răspândite pe ascuns anumite substanţe care provoacă boli, epidemii, suferinţă şi moarte. Acest articol cuprinde o mărturie cutremurătoare a unui mecanic, care a văzut echipamentul tehnic folosit pentru dispersarea unor substanţe toxice şi mărturia unui funcţionar superior al unei companii aeriene, care a avut acces la documentele unui proiect guvernamental secret, prin care se realizează această dispersare a unor substanţe în atmosferă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele