Scandalul ,,Amenzi selective”

,,Aceste tiruri sunt parcate pe această porțiune de drum de 10 ani , se aude prin oraș că patronul fabrici de ulei ar da darul la șeful poliției locale ,așa se aude este un zvon, un agent de poliție locală a spus că nu e treaba lui că tirurile sunt parcate pe oprirea interzisă ,semnele sunt invizibile deoarece le-au întors, amenzile se dau selectiv că așa vor iei să fie legea selectiv, unii au relații alții nu .”

Vezi mai jos cum s-a ajuns la aceste acțiuni ale activistului Buzoian Gabriel !

Acțiunile lui Gabriel nu se opresc aici și continuă investigația, vezi în clipul următor !

 

 

2 COMENTARII

  1. Eu il intrebam pe ăl de se numeste politist comunitar de ce nu se duce sa dea amenzi pe bulevard cand se face sirul de un km de la prefectura spre crang !!! Acolo nu mai sunt curajosi acolo ?

  2. Agenții de la politia locala dau amenzi doar celor care nu au pile. Ei a-și depășesc deseori atribuțiunile de serviciu. Cum se instalează câte un semn nou și acesta nu e cunoscut de soferi, polițiști fac panda și amendează. Eu știam ca numai agenții de politie rutiera au voie sa oprească mașini în trafic însă polițiști de la locala fac abuzuri și opresc auto în trafic zicând ca au împuternicire. Va rugam faceți public ce acțiuni AU VOIE SA FACĂ POLIȚIȘTI DE LA POLITIA LOCALA. Sa ne lămurim și noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele