Astă seară la Buzău – Iubirea dincolo de Cuvinte (intrare liberă)

Duminică, 17 februarie, începând cu ora 17:00, are loc cea de-a șasea ediție a conferințelor NOI, de data aceasta cu tema ”Iubirea dincolo de cuvinte”. Vor urca pe scenă timp de două ore și vor împărtăși publicului din experiența lor de viață, dar mai ales din substratul iubirii necondiționate de viață, de libertate, de oameni, ori de aventură: Alexandra Vioiu, Gabriel Benescu, Valer Dura, Veronica Niță, Cristian Sîrbulescu și Ana Maria Mircea.

Temele cu care ne provoacă speakerii în luna iubirii sunt:

 

 

„Tu pe cine sau ce iubești cel mai mult?” – Alexandra Vioiu, studentă Facultatea de

Comunicare și PR, SNSPA, voluntară în diverse ONG-uri studențești;

 

 

 

 

 

„Iubim zborul, iubim și păsările?” – Gabriel Benescu, reprezentantul Societății Ornitologice Române în județul Buzău;

 

 

 

 

„Despre lucruri imposibile și dragostea la capătul lumii.” – Veronica Niță, antreprenor de tehnologie și branding, călător prin lume, poet amator. Aceasta va prezenta și un volum de poezii de dragoste scris pe drum, în limba engleză;

 

 

 

 

 

„Trăiește-ți visul!”- Valer Dura, coach, trainer;

 

 

 

 

 

 

„De ce iubim femeile”- Cristian Sîrbulescu, fondator NOI, reporter Buzău Play;

 

 

 

 

 

„A trăi, înseamnă a iubi!”- Ana Maria Mircea, antreprenor și life coach.

 

 

 

Dacă aveți chef de socializare și schimb constructiv de idei, dar și dacă vă doriți să aflați noi opinii despre dragoste în luna cea mai propice pentru abordarea acestui subiect, vă propunem să aflăm împreună ce înseamnă iubirea pentru NOI!

Intrarea este liberă!

Cine suntem NOI?
Un grup format din tineri entuziaști, care își dorește să pună bazele unui nou tip de socializare în județul Buzău. Așadar, vă propunem să ne împrietenim, să schimbăm liber idei între noi, să împărtășim opinii despre afaceri, artă, iubire, cultură, natură, comunitate, prietenie, caritate, ori nutriție. Empatizăm și ne conectăm! Devenim conștienți cu privire la conceptul de comunitate și ajutăm la creșterea nivelului de conștientizare a problemelor din jurul nostru, oferind, în același timp, soluții. Purtăm, în fiecare lună, dialoguri cu sens, despre ce are sens pentru fiecare dintre NOI.

 

Azi Duminică 17 Februarie  în Sala Mare a Consiliului Județean ora 17:00.

Mai multe informații despre eveniment, ediții anterioare, teme, discuții și speakeri găsiți pe pagina de Facebook: ConferinteleNOI

Eveniment – https://www.facebook.com/events/2260864320610930/ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele