Adrian Mocanu : ,,Nu este prima dată când sunt victima știrilor false.”

Cotidianul Opinia Buzău a intrat în posesia înregistrării care dovedește că deputatul a trecut pe roșu în momentul în care a acrosat pe trecerea de pietoni tânăra de 28 de ani .

Fata nu a fost internată și a plecat din spital în aceeași zi chiar dacă inițial i s-a pus diagnosticul de traumatism de coloană cervicală care ar fi impus supravegherea medicilior .

Dosarul a fost  declinat de către Poliția Rutieră Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău,urmând ca cercetările să fie continuate de Parchetul de pe lângă Înaltă Curete de Casație și Justiție . – a scris opiniabuzau.ro 

În urmă cu o săptămână deputatul a scris pe facebook că este victima știrilor false .

,,Nu este prima dată când sunt victima știrilor false. De data asta, nu întorc celălalt obraz! Am tăcut până acum, am răbdat, pentru că mereu am crezut că adevărul iese oricum la iveală. Cât timp am tăcut, am aflat că: am trecut cu mașina pe roșu (FALS), am fugit de la locul accidentului (FALS), victimă a avut leziuni grave (FALS) și că se află și acum în spital (FALS). Ce ați face în locul meu într-o asemenea situație?!

Eu aleg să ies în față și să vă spun ce s-a întâmplat în realitate și care este miza acestor știri false.
Tânăra împreună cu care am fost implicat în accidentul rutier de joi este bine, fără probleme de sănătate și urmărește de acasă știrile conform cărora se află… în spital!
Imediat după accident, am mers cu ea la Secția UPU a Spitalului Județean, după ce a fost apelat serviciul 112. Aceasta nu a avut nevoie de nicio zi de spitalizare. ” – a scris Adrian Mocanu pe facebook .

Adevărul îl puteți concluziona singuri , o parte dintre acuzații au fost false ,iar altele se confirmă .

Sursă video : opiniabuzau.ro

Sursă foto  : reporterbuzoian.ro

Pentru a fi la curent cu următoarele știri, vă rugăm să dați like paginii Buzău Play.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele