A început sezonul asfaltărilor în Buzău!

Se lucrează intens pe străzile din Buzău.

,,Au început lucrările de pregătire pentru campania de asfaltare din acest an, într-o primă etapă a intrat în lucru strada Oltului.
Deja se înlocuiesc bordurile și strada va fi frezată pentru asfaltare  urmând ca lucrările să fie continuate pe Constituției,Orizontului până la rondul din sensul giratoriu creându-se astfel o rută ocolitoare a bulevardului Unirii și a zonei centrale pentru cetățenii care vor să ajungă în zona cartierului Micro XIV.”- a transmis viceprimarul Ionuț Sorin Apostu pentru CampusTVBuzău.

,,Se va întreține partea carosabilă ,se va face o frezare în jur de 4 cm și se va așterne un strat asfaltic de 7 cm.
De asemenea se vor întreține trotuarele care sunt într-o stare de degradare avansată  și la fel se vor face lucrări de asfaltare pe trotuare .” – a transmis ing. Mihnea Tabac (șef Birou Investiții și Proiecte Urbane Urbis Serv) pentru CampusTVBuzău.

Tot în această săptămână au fost demarate lucrările de asfaltare pe strada de pământ Călmățui.

 

 

  În acestă primăvară se va asfalta și Aleea Paltinilor.                                                          Aleea Paltinilor capătă o nouă schimbare,de la șărpărie și grătarele improvizate s-a trecut la schimbarea totală a acestei alei.

 Se vor amenaja paracari ,iar la fiecare scară de bloc vor fi câte două băncuțe pentru că locatari mai în vârstă să se poată așeza în zilele frumoase de vară, pe lângă acestea vor beneficia de gazon și flori în spațiul verde .

 Ieri a fost plombată cu asfalt cald strada Arini cu ajutorul noului utilaj achiziționat de Urbis,un autogudronator (utilaj ultramodern pentru așternerea mixturilor asfaltice ).

 

În zilele următoare se va deschide un șantier pe Șoseaua Pogonele ,se va asfalta de la calea ferată până la ieșirea din oraș .

 

 

 

Pentru a fi la curent cu următoarele știri, vă rugăm să dați like paginii Buzău Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele