Constantin a rămas pe drumuri! I-a ars casa din temelii!

 Săptămâna trecută ,Tănăsescu Constantin în vârstă de 61 de ani din orașul Nehoiu  a avut parte de un eveniment neplăcut ,i-a ars casa .

Autoritățile din Nehoiu i-au oferit tabla pentru acoperiș , dar mai are nevoie de materiale de construcție pentru ași ridica o cameră unde să își mai poată trăi zilele .

 


,, Un domn în vârstă a avut un necaz (incendiu),este singur şi neajutorat ,cine îl poate ajuta cât de puțin, este binevenit.  Cei care vor și îl pot ajuta,are nevoie de materiale de construcții pentru a construi măcar o cameră în care să poată locui. (Ciment, BCA-uri, fier beton,grinzi și scândura pentru acoperiș.)
Primăria Nehoiu i-a oferit tabla pentru acoperiș și pe această cale, vrem să-i mulțumim domnului primar Ionuț Milea.Locație (Nehoiu, jud Buzău, lunca Mare)                                            Pentru contact sunați la telefon : 0787299929 .                                                   

Cei care au posibilitatea pot dona în contul BRD:RO56BRDE100SV46721411000 Cât de puțin, este bine venit.”- ne-a scris un apropiat al bătrânelului .

Comunitatea din Nehoiu și vecini au pus mâna la mână pentru a-l ajuta pe bătrânelul neajutorat ,dar mai este nevoie de materiale de construcție .

Constantin are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor ,cei ce pot ajuta sunt rugați să doneze materiale de construcție sau bani :

Locație (Nehoiu, jud Buzău, cartier lunca Mare)
Pentru contact sunați la telefon : 0787299929

BRD :RO56BRDE100SV46721411000

Pentru a fi la curent cu următoarele știri, vă rugăm să dați like paginii Buzău Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele