Fapte nu vorbe!O nouă bază sportivă în Buzău !

Este vorba de fostul stadion „Concas” din cartierul Micro XIV ,unde în anii 80 se începea construcția unui stadion cu tribune cu o capacitate de 30.000 de locuri ,în ultimi 10 ani s-a furat toată structura de metal .

Primăria a dat terenul în folosință către Liceul cu program Sportiv, dar și 4 miliarde de lei vechi pentru amenajarea sa.

Echipa LPS Buzău are 13 echipe de juniori și își va desfășura aici din acestă primăvara antrenamentele și meciurile oficiale.

 Baza sportivă este aproape gata , inaugurarea ar urma să se facă în luna mai fiind termenul limită a previziunilor .

Baza sportivă va urma să fie racordată la utilități și dacă va permite bugetul se vor monta tribune în jur de 150 de locuri .

,,Baza va cuprinde un teren de 105 m pe 70 m pentru meciurile desfășurate la juniori U19 , U17 respectiv U15 ,un teren de 70m pe 50 m pentru juniori U13 ,U12 și U11 și un teren sintetic pentru grupele mai mici pentru inițiere ,ne dorim să fie o bază ultra modernă ” – a transmis Cătălin Cighir directorul Liceului Sportiv pentru campusbuzau.ro

  LPS Buzău a inaugurat în 2016 o sală de sport de ultimă generație .     Sportivii liceului vor putea beneficia de cele mai bune condiții de pregătire odată cu finalizarea bazei sportive  de la Concas.

Pentru a fi la curent cu următoarele știri, vă rugăm să dați like paginii Buzău Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele