Pulev vs Dinu rezultatul: Kubrat Pulev la oprit pe Dinu în runda a șaptea .

Într-un meci principal din evenimentul de pe ESPN, concurentul greu Kubrat Pulev a luptat printr-o cantitate mare de sânge pentru a câștiga o victorie asupra lui Bogdan Dinu.

Cu acest câștig, Pulev (27-1, 14 KO) rămâne un jucător real în divizie. El este în prezent provocatorul obligatoriu al IBF, adică are o șansă să îl aștepte pe Anthony Joshua și el este cel mai mare nume sub aceeași umbrelă promoțională ca Tyson Fury.

Pulev, în vârstă de 37 de ani, a fost tăiat oribil sub ochiului stâng în runda a patra, acestea fiind rezultatul loviturilor curate de la Dinu (18-2, 14 KO). Buzoianul Dinu a mers într-adevăr pentru asta, dar veteranul Pulev a rămas calm, nu a intrat în panică și a continuat meciul.

În cea de șaptelea rundă, Pulev la pus pe Dinu în jos, dar apoi a aruncat o lovitură în ceafă ,când Dinu era la pământ . Arbitrul a luat un punct de la Pulev, dar la condus și la o lovitură finală.

După ce i să acordat timp pentru a se recupera, Dinu să întors în luptă, dar a căzut a doua oară în fața lui Pulev. Să ridicat , dar a fost eliminat pentru a treia oară și să oprit la 2:40 din runda a șaptea.

„Am fost pregătit, eram în regulă. Am fost foarte bun în acesta seară”, a spus Pulev. „Am arătat o bună lovire și o strategie. M-am pregătit foarte bine. „(probabil strategia de ași lovi adversarul când este la pământ ,un lucru murdar ).

Pulev a câștigat doar șapte premii din cauza pierderii sale în 2014 cu Wladimir Klitschko, rămânând un concurent extrem de apreciat în divizie.

Pentru Dinu, 32 de ani, este o pierdere secundă, după o înfrângere din decembrie împotriva lui Jarrell „Big Baby” Miller.

„A fost o luptă bună. L-am prins de câteva ori „, a spus Dinu. „A aruncat niște pumni murdari în ceafă . Dar asta e, asta e boxul. Am vrut să continui, dar nu am putut continua. ”

Întrebat să compare dintre Pulev și Miller, Dinu a spus: „Sunt complet diferiți. Miller este mai mare, un perforator mai mare, mai dur decât Kubrat. Cu Kubrat, eram atât de aproape. Am câștigat câteva runde și am aruncat câteva lovituri bune.Ultimele două lupte au fost împotriva a doi campioni din top 10. Am încercat să lupt cu acești tipi pentru că scopul meu este să fiu în vârf.”-potrivit badlefthook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele