Street Food la Buzău-Festivalul peștelui și fructelor de mare

În zilele de 19, 20 și 21 aprilie va avea loc  în Piața Daciei din Buzău fesitavul StretFood.

Buzoienilor li se vor pregăti cele mai bune sortimente din meniul fructelor de mare.

În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice şi preparate tradiţionale din zonele pescăreşti ale României. Printre bunătăţile care urmează a fi pregătite de organizatori se numără midiile  în sos de vin, creveţi tempura, doradă şi păstrăv pe pat de sare, somon şi creveţi Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya şi multe alte preparate din peşte şi fructe de mare.

Sâmbătă,chef Cristi Ice împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Braşov va aduce în faţa buzoienilor un show culinar si va face o demonstraţie  în cadrul căreia vor prezentata, de la A la Z, reţeta Storceagului de nisetru.

„Mi-am propus să pun Buzăul pe harta culinară a țării prin aducerea în orașul nostru a Festivalului peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food. Evenimentul va avea loc în zilele de 19,20,21 aprilie, în Piața Dacia. În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României

Celor care ne vor răspunde invitației le vom pregăti bunătăți precum midii în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.”. a transmis chef Cristi Ice.

Buzoianul Cristi Ice a absolvit Horeca School din București și este reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies) și membru Guerrrila Cooking.

Sursă: adevarul.ro/reporterbuzoian.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele