Accident GRAV,se face triajul!Microbuz lovit de tren !

Potrivit ISU Buzău în acest moment sunt 14 victime ,patru victime au fost transportate deja la spital ,iar în continuare se face triajul și evacuarea răniților .

În acestă seară ISU Buzău a pus în aplicare Planul Roșu de intervenție după ce un microbuz de transport persoane a fost lovit în plin de tren .

Microbuzul cu pasageri a fost lovit de un tren care circula pe ruta Bucureşti-Galaţi.

Primele informaţii arată că în microbuz, care venea din Germania, s-ar fi aflat 14 persoane, opt fiind încarcerate în urma accidentului. Până la ora transmiterii acestei ştiri, patru din cele opt victime încarcerate au fost scoase.

Accidentul a avut loc în localitate Bâlhacu din comuna C.A.Rosetti la trecerea de cale ferată .

De asemenea, mai multe echipaje de poliţişti au fost mobilizate la locul incidentului.

În urma impactului, microbuzul a fost târât pe o distanţă de circa 300-400 de metri.

UPDATE 22:30 Trei persoane au decedat,10 persoane  au fost transportate la spital ,iar o persoană nu a necesitat îngrijiri medicale . -potrivit ISU Buzău 

UPDATE 22:40 Potrivit martorilor microbuzul a doborât bariera,probabil șoferul a adormit la volan . 

UPDATE 23:30 :În urma impactului au rezultat 16 victime din care 3 decedați și alte 13 victime au fost transportate la UPU Buzău.

UPDATE 09:00 : Numarul victimilor decedate s-a ridicat la 4, după ce una dintre pasagere – adusă la UPU Buzău în stare critică – a încetat din viață în această dimineață, ca urmare a rănilor extrem de grave suferite după ce microbuzul în care se afla împreună cu alte 15 persoane a fost izbit în plin de un tren Interregio care circula pe relația București-Galați.

Pentru a fi la curent cu următoarele știri, vă rugăm să dați like paginii Buzău Play.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele