Video/Au ucis un urs, după care au aruncat cu bere pe el: „Pomana porcului”

Imagini terifiante în comuna Colți, după ce sătenii şi vânătorii au batjocorit cadavrul unui urs, în semn de răzbunare pentru pagubele produse.

Ursul a atacat săptămâni la rând gospodăriile din satele de munte ale judeţului şi ar fi omorât zeci de păsări şi oi. De teamă că ar putea fi şi ei atacaţi, localnicii au cerut Ministerului Mediului autorizaţie de împuşcare şi după două săptămâni în care vânătorii au stat la pândă, ursula fost ucis.-potrivit stirileprotv.ro

În fruntea echipei de vânători s-a aflat primarul comunei Colţi .Pavel Rădulescu ,este cel care a cerut Ministerului Mediului autorizaţia de a împuşca sălbăticiunea. Şi cum operaţiunea a fost un real succes, edilul a găsit de cuviinţă să sărbătorească pe facebook.

,, Şi acum pomana porcului, hai să trăim. A mâncat destul, acum îi dăm de băut.”

 Animalul obişnuia să se apropie foarte des de sat, aşa că această captură nu face decât să le răzbune pagubele.

„Na, uite un urs legat! Aşa îi trebuie! Cine face că el, aşa să păţească! Câte nopţi am avut eu nedormite din cauza ta! Ba da’ frumos mai e!”

Animalul a fost batjocorit minute întregi, timp în care vânătorii l-au filmat şi au postat imaginile pe facebook.

Pentru că nu mai găsesc suficientă hrană în păduri, iar oamenii construiesc tot mai aproape de păduri, urşii ajung aproape zilnic în sate și oraşe.

De cele mai multe ori, animalele se hrănesc cu resturile din pubele de gunoi. Alteori, atacă oile sau vacile sătenilor. Legea spune că Ministerul Mediului trebuie să-şi dea avizul de câte ori vânătorii cer să ucidă un urs. În acest caz, avizul a fost dat cu mare uşurinţă.

,,Pentru cei care nu știu să facă diferența între mascul și femela, să ia aminte că ursoaica nu are coaie , postez în special petru reporterii care au luat interviu și au publicat asemenea tâmpenii rușine să le fie !”- a scris Nicu S. pe facebook.

Sursă foto/text/video: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele