S-a făcut lumină în cazul lui Adrian Mocanu

De pe 21 februarie și până în prezent deputatul Adrian Mocanu a fost denigrat și acuzat de presa locală că ar fi trecut pe roșu în timp ce a acroșat o tânără pe trecerea de pietoni .

Ei bine a venit timpul să se facă lumină în cazul lui și i-a sosit concluzia cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Din cercetările efectuate de Înalta Curte de Casație și Justiție reiese faptul că este nevinovat .

,,A sosit momentul adevărului! Toată presa a titrat la sfârșitul lui februarie că deputatul Adrian Mocanu a dat peste o tânără pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului. Iată că după ceva timp, mi-a sosit concluzia cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție: NEVINOVAT. Nu numai că sunt nevinovat, fapta pentru care am fost cercetat… nu există!
Din 21 februarie până la comunicarea soluției Parchetului, am avut permisul reținut și a trebuit să suport multe informații false difuzate de publicații plătite gras de Stăpânire.
Am fost victima unui abuz nerușinat al celor care își spun oameni ai legii. După accident, șeful Serviciului Rutier era însărcinat de șeful instituției, Laurențiu Pantazi, să declare în fața camerelor de luat vederi că am fugit de la locul accidentului, în condițiile în care am transportat victima la spital! Șeful Poliției a compromis instituția pe care o conduce.
Genul acesta de abuz este la ordinea zilei în Buzău! Dacă în raport cu un ales al poporului român ei comit asemenea abuzuri, imaginați-vă ce se întâmplă în situația în care victime ale unor cazuri similare sunt cetățeni fără vreo calitate oficială. Polițiștii trebuie să protejeze cetățenii și să aplice legea, nu să comită abuzuri și, servind-se de uniformă, să inventeze fapte inexistente! ”-a scris Adrian Mocanu pe facebook .

Citește știrea inițială aici !

Sursă foto : stiridebuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele