Jandarmeria Buzău, măsuri de ordine publică la manifestările din acest sfârşit de săptămână!

Jandarmeria Buzău, măsuri de ordine publică la manifestările din acest sfârşit de săptămână!

 

Jandarmii buzoieni vor actiona în acest sfârşit de săptămână pentru buna desfăşurare a manifestărilor cultural artistice şi sportive ce vor acea loc pe raza judeţului, precum si pentru mentinerea ordinii publice pe traseele turistice.

Efectivele de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice la ceremonia militară prilejuită de dezvelirea machetei Aeronavei L- 39 ZA cu ocazia Zilei „ Forţelor Aeriene Române” în municipiul Buzău; la manifestările cultural artistice organizate în comunele Beceni (19-20.07.2019), Bozioru (20.07.2019), Sărata Monteoru (20-21.07.2019), Plaiul Nucului ( 21.07.2019); precum şi la partida de fotbal amical dintre echipele S.C.M. Gloria Buzău și C.S.M. Focșani, desfăşurată pe stadionul „Gloria” din municipiu.

Dispozitivele de ordine publică constituite pentru buna gestionare a acestor evenimente, vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional şi descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Recomandăm participanţilor să nu se implice în acţiuni care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă.

Dacă intenţionaţi să vă deplasaţi în zona de munte a judeţului, jandarmii montani vă recomandă să vă documentaţi temeinic înainte de plecare cu privire la condiţiile meteo şi la traseele pe care intenţionaţi să le parcurgeţi. Nu în ultimul rând, echipamentul adecvat este obligatoriu în astfel de excursii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele