,,Ceaușel și cu Cazan ,au distrus boxul buzoian” Roboțelul de aur a fost făcut K.O. de aleșii locali

În ședința CLM de miercuri 30.07.2019 s-a votat desfințarea secțiilor de box și de futsal din cadrul SCM Gloria Buzău.

În timp ce maestrul emerit – Constantin Voicilaș se afla în cantonament alături de elevii săi ,aleșii locali votau desfințarea secției de box .

,,În vremuri demult apuse,
Făceam sporturi de plăcere,
De când avem funcții impuse
Se fac doar jocuri de putere!”-Constantin Voicilaș – epigramist și antrenor emerit al sportului,antrenor de box și tatăl Steluței Duță.

Constantin Voicilaș consideră că programarea cantonamentului este o viclenie pentru al izola de ședința CLM .

,,În ce partid trebuia să mă înscriu ?”-a mai spus Constantin Voicilaș .

Participarea la campionatele naționale va fi suportată din propriul buzunar de maestrul emerit-Constantin Voicilaș.

Să nu uităm ,aleșii locali  își fac prezența la fiecare premiere a sportivilor buzoieni ,pentru a avea o imaginea cât mai bună în fața buzoienilor.

Nu vă folosiți de imaginea sportivilor buzoieni pentru a vă asigura următorul mandat!

Steluța Duță este multiplă campioană europeană și vicecampioană mondială la box. La 32 de ani, ea a făcut performanță în acest sport. Însă viața ei n-a fost  dintotdeauna la fel de plină de aur. Abandonată după naștere, Steluța a crescut în legea pumnului și-a violenței la casa de copii. De când face sport, de la vârsta de 20 de ani, când a fost descoperită de antrenorul și părintele său adoptiv, Constantin Vocilaș, are un singur vis, să aibă casa ei. Mihai Dragolea și Radu Mocanu sunt cei care spun povestea Steluței în documentarul “Roboțelul de Aur”, așa cum este supranumită campioana. Regizori, cameramani, editori și sunetiști ai filmului, cei doi lucrează în televiziune și s-au cunosut la Cluj datorită unui prieten comun. Fiecare dintre ei abia venise de la studii din străinătate, și-au arătat reciproc munca, s-au plăcut și pentru că au descoperit că sunt pe aceeași lungime de undă, au decis să facă front comun și să creeze ceva. “Roboțelul de Aur” e, cum zice Mihai, un “film făcut într-un stil de guerillă, fără buget, fără producători”.- andreeavasile.ro

Vezi mai jos filmul documentar Roboțelul de aur/The Golden Robot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele