Competiţia paraşutiştilor, „Memorial general-maior Grigore Baştan”

Concursul va începe luni cu trei lansări la Boboc și continuă marți pe aerodromul de lângă Drăgaică .
Buzoienii sunt așteptați miercuri ,ora 10:00 ,la festivitatea de premiere și saltul parașutiștilor,pe paltoul Dacia .  

 Vă adresăm invitaţia de a ne onora cu prezenţa la deja bine cunoscutul eveniment. Exerciţiul cu Trupe în Teren și parașutări de precizie, aterizării cu parașuta rotundă și aripă. „Memorial general-maior Grigore BAŞTAN” ediţia 2019, organizat de Fundaţia “General-maior Grigore Baştan”, Mulțumim pentru sprijinul ferm domnului Colonel Carpiuc Gabriel Comandantul Centrul de perfecționare pentru ISR, Paraşutişti şi JTAC “General – maior Grigore Baştan” din Buzău.
Evenimentul se va desfasura între 16-18 septembrie 2019, în garnizoana Buzău ,în memoria generalului-maior Grigore BAŞTAN, părintele spiritual al paraşutismului militar românesc, care a parcurs succesiv toate treptele ierarhiei militare din trupele de paraşutişti.

La ediţia din 2019 vor articipa 14 echipe, reprezentând structurile din Sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională al României şi pentru prima data, o echipă a Batalionului cu destinație specială ” FULGER” din Republica Moldova.
Vă așteptăm cu drag.Bine înțeles, momentul deschiderii, cât și închiderii oficiale a concursului ,se va desfășura pe platoul Dacia în fața Primăriei,unde vom asista la un moment deosebit. Instructorii profesioniști și maeștrii ai sportului Costel Țigănuș, Răzvan Modruj și Dacian Ciorgovean,vor executa un salt de precizie aterizării oferind eleganța, stilul, și rafinamentul lor, tuturor echipelor participante la exercițiu, și nu numai,ci întregului oraș Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul
Introduceți numele