Salvați Buzău Play și Conferințele Noi

176

Bine ai venit și îți mulțumesc frumos pentru timpul acordat acestui proiect.

Eu sunt Cristian Sirbulescu!
Sunt pasionat de video jurnalism, dar și de voluntariat cu spirit civic în plină dezvoltare, am luat această decizie de a cere sprijin prin această platformă pentru a putea reconstrui un trust de media independent și apolitic, mi-am desfășurat activitatea timp de 2 ani în municipiul Buzău și într-un interval relativ scurt am reușit să înființez un site de video știri, un studio TV online și să organizez 8 ediții de Public Speaking prin Conferințele Noi.
În prezent studioul nu mai există și nici site-ul nu mai funcționează la capacitate maximă iar Conferințele Noi au încetat brusc din motive financiare (deocamdată)

Aceste proiecte a fost sugrumate politic și nu au rezistat foarte mult:
– Buzău Play – 2 ani.
– Conferințele Noi 8 luni.
Am oprit aceste proiecte și am luat decizia de a renunța la contractele care au legătură cu partide politice.

Și acum o iau de la început.

📣Vreau să salvez proiectul !

Buzau Play  a venit în sprijinul cetățenilor de rând, acest concept a luat naștere pentru a fi aproape de oameni și totodată a fost câinele de pază al democrației în municipiul Buzău, vreau să salvez acest proiect cu ajutorul dumneavoastră, cu ajutorul oamenilor modești și cinstiți.

Oameni cu suflet bun! ❤️
este un proiect de suflet care a început cu o poveste frumoasă cu și despre oameni minunați.

📣Cu sprijinul vostru reconstruiesc jurnalismul independent și nu doar atât.

📌 Acestea sunt principalele obiective pe care mi le doresc să le îndeplinesc cu sprijinul dumneavoastră. 

1. Salvarea site-ului www.buzauplay.ro
Reluarea activității de video jurnalism. (apolitic)

2. Închirierea unui spațiu, amenajat și echipat un studio TV online. (dețin toate detaliile tehnice și priceperea pentru a realiza acest studio cu costuri minime de funcționare în mediul online, puteți vedea mai jos un studio amenajat și echipat de mine.

3. Crearea unei aplicații IOS și Android unde vor apărea cele mai bune materiale create de noi, publicitate, categorii cu diverse informații de interes public inclusiv informații pentru turiști, transmisie live emisiuni cu diverse teme.

4. Promovare tuturor obiectivelor turistice din județul Buzău prin editoriale video.

5. Salvarea Conferințelor Noi, reorganizarea acestor evenimente și reînceperea activității de promovare a Public Speaking-ului.
Vezi aici activitatea. 

▪️Tot conținutul și activitatea va fi susținuta doar de către abonații Patreon.

▪️Toate sumele strânse pe această platformă vor fi folosite pentru a construi un trust de media apolitic, cei ce vor dona vor beneficia gratuit de serviciile de producție și Publicitate atât timp cât nu au ca tema subiect politic, donațiile vor fi contorizate și în funcție de sumă se va aplica prioritatea.

▪️Cei care vor dona pot veni cu sugestii în ceea ce privește conținutul editorial sau temele emisiunilor realizate de noi și chiar pot participa la astfel de emisiuni pentru a dezbate subiecte de interes semi-general (fără politică)

💡  Cei ce vor dona din diaspora implicit cei din România, vor fi trecuți ca sponsori și contributori la acest proiect într-o carte, cu povestea acestui proiect ce va fi redactată și publicată, ulterior vor primi un exemplar fiecare. (va trebui să menționați această dorință, aici se încadrează cei cu donații de 50$)

💡Cei care vor dona între 5$ și 10$ le vom trece numele pe o Grafică statică ce va fi folosită ca fundal în studioul TV.

▪️Îmi doresc cu mare drag să reiau activitatea în a organiza Conferințele Noi, care au adus un plus comunității buzoiene, un eveniment cu și despre buzoieni, vreau sa ajungă unul dintre cele mai mărețe proiecte realizate în Județul Buzău, posibil și din țară.

Împreună salvăm și Conferințele Noi. 


▪️Tot procesul de salvare și de reintegrare în spațiul public al proiectului Buzau Play și a Conferințelor Noi va fi documentat video iar povestea va apărea exclusiv pe această platformă unde vor avea acces doar cei abonați.

▪️Tot aici pe Patreon voi veni cu materiale video unde o să vă țin la curent cu toate detaliile și informațiile despre evoluția acestui proiect și a acestei mișcări civice.

▪️Pentru cei care nu cunosc cum funcționează această platformă completez cu următoarele aspecte.

▪️În ordine ca să poți vedea conținutul video și povestea în sine trebuie să te abonezi.

▪️Te poți înregistra cu adresa de gmail sau contul de Facebook, iar donația se poate face cu un card bancar sau prin PayPal, donațiile sunt retrase automat de pe contul dumneavoastră la fiecare început de luna, practic este ca un abonament pe care îl puteți anula oricând doriți dumneavoastră, puteți să faceți donație VIP de 50$ pentru prima lună și ulterior să schimbați tipul de donație cu minimum de 5-10$/lună pentru a putea vedea conținutul de pe platformă. (plata se poate face în lei, euro, lire etc. aplicația face autoconversie în dolari la momentul plății)

▪️În cazul în care nu vă permiteți să vă abonați ca să ne sprijiniți, este îndeajuns să ne distribuiți această pagină prietenilor.

Vă mulțumesc.❤️

Doamne-ajută ! 🙏

În link-ul de mai jos

 

Susține-mă Aici!

Publicitate Become a Patron!